There was an error in this gadget

Tuesday, February 1, 2011

Anugerah Juara Lagu ke-25

Kepada pembaca di luar sana, pertama kali aku nak mintak maaf lama tak update blog ni.. *konon2 byk peminat* So post aku kali ni mengenai AJL 25 yang berlangsung 9 Januari lalu.. Ye ye..aku tau dah 3minggu yang lepas, skg baru nak tulis post pasal AJL ni.. Sebenarnya taktau la nak tulis apa jadi, semoga anda semua terhibur dgn gamba2 aku upload ni ye..

** Berlangsung pada 9 Januari 2011 di Stadium Putra Bukit Jalil
dan bermula pada pukul 9mlm.

**Juara AJL 25 - Ana Raffali dgn lagunya 'Tolong Ingatkan Aku'..
err.. no comment.. tahniah anyways..


** Naib Juara AJL 25 - Meet Uncle Hussain & Black yang membawa lagu 'Drama King'
*applause applause*

** Hafiz AF7 memenangi tempat ketiga dan juga vokal terbaik
pada malam tersebut dgn lagunya 'Noktah Cinta'

** Faizal Tahir pula memenangi persembahan terbaik dgn lagunya 'Hanyut'.
Gambar ni masa dia nyanyi lagu 'Selamat Malam'.
Time dia nyanyi lagu 'Hanyut', aku pegi toilet..
So, takde la gamba persembahan dia..hohoho...maaf...!!



** Pembukaan AJL 25 ini dimulakan oleh Francesca Peters, Nash dan
M.Nasir selaku ketua juri pada malam itu.

** Seterusnya adalah gamba2 finalist-finalist pada malam itu.. tahniah juga buat semua..














** Dan persembahan penutup oleh Datuk Sharifah Aini,
Ziana Zain dan Dato' Siti Nurhaliza..


Oh ya, mintak maaf kalau gamba ada yang blur dan agak pecah2.. aku berada lebih kurang 100m dari stage sewaktu live..huhu.. nasib lens yg aku guna smp jugak.. anyway, untuk lihat gamba2 selebihnya, klik sini.. terima kasih..


Sekian~~