There was an error in this gadget

Monday, April 26, 2010

Sane Subjects

atlast, after so many attempts to upload this video, i succeded..muahahaha....
anywho, its been awhile i din update this blog..
i bet there are bunch of viewers waiting patiently for me to update yah..
ehehehe...
actually, to many stories i wanted to write but since i need to study for my exams, i think i just wanna highlight only my 2 latest activities...

first, i've been start working part-time in starbux gurney tower..
so frens out there, jemput jemput la datang..hehehe..
yah i noe, people busy with study, i'm busy working.
its ok tho.. i guess i have to practise time management from now on..
so far i'm enjoying working there..all the staffs are very nice :)
thx to diana, adam n jay, the only frens who come to visit me..hehehehe


secondly, last saturday 24/04/2010 is Penang World Dance Day in USM, Penang..
my frens n i did a piece called Sane Subjects or Ugly Deadly Sins (the organizer name us)..
thx to all my frens who came that i had invited.... hold on, they neva came..hmm....
anywho, after weeks of training, injury, happy n sad moments, i present to u, the Sane Subjects..
enjoy the video (below)..

tc~ :)


Kembali

Kini ku kembali!

Wednesday, April 14, 2010

Kamar Sepi

kamar sepi
hati sendiri
dia pergi
kawan sejati.

kamar sunyi
sunyi lagi
sunyi sepi
aku sendiri.

dia pergi
kau pergi
mereka pergi
kenapa pergi?

sahabat pergi
kasih pergi
semua pergi
kenapa pergi????

oh kamar sepi
sepi sekali~

Friday, April 9, 2010

Pemergian duke

hari ini, saat ini, telah pergi nya seorang rakan ku yg gila lagi ku sygi..
seorang ahli KmaK yang terakhir..
wlaupun aku tidak merestui pemergian beliau, beliau pergi jugak..
aku akur..haihh...hilang lagi seorang kawan aku..
suh keja kat penang tak mau!!!
arghhh!!!.
huhuhu...all the best bro!!


Wednesday, April 7, 2010

next :: versus Real Madrid


4 - 1 (6-3)



MESSI THE MAGICIAN!


Friday, April 2, 2010

CINR Sempoi Sempoi Selalu


Dengarkan Campus Internet Radio (CINR) USM.
Isnin sampai Jumaat, bermula pukul 9 pagi - 5 petang
dan disebelah malam pukul 9-11 malam

ym nya - cin_radio@yahoo.com

* slot aku setiap jumat 3-5 ptg.. jgn lupa dengar ye :)

**cakap pasal DJ radio ni. aku ingin mengucap takziah kepada keluarga din beramboi. Al-Fatihah..

Thursday, April 1, 2010

Sehari bersama BR31

::SEMALAM::

semalam pada tanggal 31mac2010, merupakan hari bersama baskin robbin. actually, tkde la sehari. ada la 7 jam.. huhu... yup², bekerja 7jam di baskin robbin semlm sempena diskaun 31% tu.. kawan aku meminta pertolangan sebab tak cukup staf.. so aku on je.. atleast dapat la duit sikit kan.. dari pkl 1030 pg smp 530 ptg, orang tak berhenti² dtg beli eskrim.. byk plak tu.. aku tak paham betol manusia dgn eskrim ni. tak kena brain freeze mahu pon mual bila makan eskrim byk sgt ke? huhu..

di sebelah malam pula, ingat nak sambung buat asgmnt. tapi saja mau online kejap kat fesbuk. saja nak update sikit².. sekali member aku upload gmbr² waktu sekolah dulu.. ini adalah sebahagian gambar² tersebut




hahahahaha.....bila tgk balik gmbr², gelak sorang² aku dibuatnya.. kebetulan malam tu plak, budak sekolah aku pon tgh online.. haaa, apa lgi, semua rancak bersembang.. cerita balik kenangan² dulu time sekolah. ada yg aku dah lupa pon, tapi disebabkan semalam, semua benda dah di refresh kembali..hahaha...gelak smp naik 6 pack perot aku.. gila sungguh kawan² aku ini. terbantut asgmnt aku..

....................................................................................................................................................................

::HARI INI::

Barcelona seri ar plak..tapi takpe. kat Nou Camp dorang akan belasah arsenal.. tapi tanpa puyol n pique plak.. aduhai.. takde defen la plak dorg. nak harap milito n marquez? huhhh...heheh... jadi, adakah toure akan jadi defen kembali seperti champion league season lepas?? mungkin sejarah berulang kembali :)

anywho...hari ini takde apa sgt berlaku.. cuma ptg td, akhirnya aku dah bagi hadiah kat dia.. tertangguh begitu lama akhirnya bagi jugak.. haih.. nasib baik dia suka..huhu..

skg ni aku akan cuba menghabiskan asgmnt aku yg tertangguh jugak ni. esok dah nak kena anto..mampos aku...argh....!!! dimanakah kau wahai idea.. ok la...chalo dulu..

*end*

** lagu break even kat blog ini..mari menyanyi.. thx to aeisha joharry.. hehehe..