There was an error in this gadget

Tuesday, March 13, 2012

New post

fineeeeeeeeeeeeeeeeeee.....!!!! Setelah sekian lama tidak mengupdate blog ini, sekarang ni aku update lah ye. since I'm not doing anything in the office, better I start update this blog once in awhile kan untuk mengisi masa yang terlalu banyak yg terluang.


Anyway, for those who doesn't know, blog aku ni di tulis dalam dwibahasa. Jadi, maaf kalau ada yang tersalah cakap mahupun bahasa yang digunakan. Blog aku ini juga pada mulanya bertujuan untuk mengpublish puisi puisi atau poem poem buatan aku sendiri yang loser itu. Biasanya puisi jiwa kacau la kan. Time tu la banyak ilham kan kan kan. Jadi, lama kelamaan tak banyak puisi dihasilkan, aku pun merapu la mana yang patut.

I've already categorize all my types of posts (you can see it on the right of the blog yang segala pentas-pentas tu). Untuk memudahkan pembaca blog, boleh sahaja click mana-mana pentas. Selain itu, ada la list blog blog, lagu dan ikan (dimana anda boleh memberi mereka makan dengan hanya klik pada ikan-ikan tersebut). Well, blog aku ni simple je and I wanna make it as simple as it can. (sebenarnya malas nak tambah benda benda lain).

Nama asal blog ni adalah Kamar Sepi. I've decided to change it sebab.....sebab....sebab.... mcm tak best je kan..heee.... Aku pun bertukar la nama baru iaitu Kamar Gelap. Jadi, Kamar Gelap di pilih untuk nama blog aku ni sebenarnya adalah kerana................................ aku menganggap blog aku ni sebuah kamar/bilik yang penuh mengisi emosi-emosi aku dimana aku meluahkan dengan cara yang berbeza-beza. Gelap pula...............color background blog kan hitam. so, errr....gelap la..............*cricket sound* So, terhasil la blog Kamar Gelap oleh sang pujangga Zool.Ahmad. yay..!! *standing ovation*

haa... Kan dah panjang aku tulis.. Ini yang malas ni, sekali tulis dah macam buat full report reseach marketing dah. Anyway, aku taktau la masih ada tak pembaca blog aku ni since aku jarang gila update. Aku harap, masih ada la yang berminat ikut blog aku ni. *dah mcm artis pulak*. Aku janji, aku akan cuba sedaya upaya aku untuk sering mengupdate blog aku yang gelap ni.



Terima kasih dan selamat membaca :)



No comments: