There was an error in this gadget

Thursday, April 1, 2010

Sehari bersama BR31

::SEMALAM::

semalam pada tanggal 31mac2010, merupakan hari bersama baskin robbin. actually, tkde la sehari. ada la 7 jam.. huhu... yup², bekerja 7jam di baskin robbin semlm sempena diskaun 31% tu.. kawan aku meminta pertolangan sebab tak cukup staf.. so aku on je.. atleast dapat la duit sikit kan.. dari pkl 1030 pg smp 530 ptg, orang tak berhenti² dtg beli eskrim.. byk plak tu.. aku tak paham betol manusia dgn eskrim ni. tak kena brain freeze mahu pon mual bila makan eskrim byk sgt ke? huhu..

di sebelah malam pula, ingat nak sambung buat asgmnt. tapi saja mau online kejap kat fesbuk. saja nak update sikit².. sekali member aku upload gmbr² waktu sekolah dulu.. ini adalah sebahagian gambar² tersebut




hahahahaha.....bila tgk balik gmbr², gelak sorang² aku dibuatnya.. kebetulan malam tu plak, budak sekolah aku pon tgh online.. haaa, apa lgi, semua rancak bersembang.. cerita balik kenangan² dulu time sekolah. ada yg aku dah lupa pon, tapi disebabkan semalam, semua benda dah di refresh kembali..hahaha...gelak smp naik 6 pack perot aku.. gila sungguh kawan² aku ini. terbantut asgmnt aku..

....................................................................................................................................................................

::HARI INI::

Barcelona seri ar plak..tapi takpe. kat Nou Camp dorang akan belasah arsenal.. tapi tanpa puyol n pique plak.. aduhai.. takde defen la plak dorg. nak harap milito n marquez? huhhh...heheh... jadi, adakah toure akan jadi defen kembali seperti champion league season lepas?? mungkin sejarah berulang kembali :)

anywho...hari ini takde apa sgt berlaku.. cuma ptg td, akhirnya aku dah bagi hadiah kat dia.. tertangguh begitu lama akhirnya bagi jugak.. haih.. nasib baik dia suka..huhu..

skg ni aku akan cuba menghabiskan asgmnt aku yg tertangguh jugak ni. esok dah nak kena anto..mampos aku...argh....!!! dimanakah kau wahai idea.. ok la...chalo dulu..

*end*

** lagu break even kat blog ini..mari menyanyi.. thx to aeisha joharry.. hehehe..

6 comments:

ako.ska.red said...

arghhh ako tiada di siut..arghh tension tension!!!

ZooL.Ahmad said...

di situ tu di mana?
di baskin robbin ka?

ako.ska.red said...

in the pic!!sedey!!!

ZooL.Ahmad said...

ouh yeke...time nie hang dah tak satu skola dah aku..shuhh shuhhhh :p

(= miE-kEy =) said...

gle poyo ko masa sek....
huhuhu

ZooL.Ahmad said...

hahaha...rockstar kot dulu aku!..
hahaha